Perry Muijselaar

Perry Muijselaar (Schiedam, 1973) groeide op in Brabant. Hij komt uit een gezin waarin altijd hard gewerkt werd. Zijn vader was ondernemer, hij had een elektrotechnisch bedrijf in de scheepvaart. Perry Muijselaar kwam er op de middelbare school achter dat hij niet technisch is aangelegd en ging vervolgens MBO Management studeren. Ondertussen leerde hij vanuit huis en in zijn bijbanen dat je met hard werken een heel eind kunt komen. Zijn ambitie om ondernemer te worden groeide. Inmiddels is hij ondernemer en heeft hij verschillende duikscholen en winkels. Daarnaast is hij divemaster.

Duikscholen

In 2003 nam hij een duikschool over op Bonaire. Sindsdien is het aantal duikscholen die Perry Muijselaar heeft opgericht en overgenomen gegroeid naar acht duikscholen. Ook is hij eigenaar van vier winkels op Bonaire; een schoenenwinkel, een souvenirwinkel, een duikwinkel en een spijkerbroekenwinkel. Daarnaast is hij eigenaar van een groothandel in duikartikelen op hetzelfde eiland. Met de groothandel levert hij duikartikelen aan alle duikscholen en –winkels op Bonaire. Voor deze duikscholen, winkels en groothandel doet hij de in- en verkoop en de marketingactiviteiten. Elke zes weken reist Perry Muijselaar van Nederland naar Bonaire. Vanuit Nederland stuurt hij de duikscholen en winkels aan is hij verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van de winkels en duikscholen.

Lokale bevolking en milieu

Door zijn regelmatige bezoeken aan Bonaire wil Perry Muijselaar graag wat voor het eiland betekenen. Hij organiseert daarom een aantal maatschappelijke activiteiten. Zo wordt er elke maand een ‘Clean up dive’ georganiseerd. Alle duikers mogen dan gratis gebruik maken van de duikvoorzieningen, zoals een duikpak en zuurstof en vervolgens gaat iedereen het rif opruimen; alle afval wordt tussen het koraal vandaan geplukt, verzameld en weggegooid. ‘Debris Free Bonaire’ is een zelfde soort initiatief. Iedereen die wil bijdragen aan een schonere omgeving kan een tas ophalen en afval verzamelen op een afgesproken plek. Elke keer wordt er weer een ander gebied ontdaan van afval, zodat het eiland steeds schoner wordt.

Vrije tijd

Naast zijn tripjes naar Bonaire reist Perry Muijselaar graag. ’s Zomers bezoekt hij graag Ibiza en in de winter gaat hij graag op wintersport in Oostenrijk. Hij houdt ook van wielrennen en fitnessen. Thuis is hij graag met vrienden onder het genot van een goede fles wijn en lekker eten.

Terug naar boven