Nadine Dijkman

Ruim zeven jaar geleden heeft Nadine Dijkman (Aken, 1976) ONES Realty Group opgericht. ONES Realty Group is een vastgoedkantoor dat zich voornamelijk richt op de verkoop en aankoop van vastgoed in het hogere segment. Naast villa’s en luxe appartementen hebben Dijkman en haar team bijvoorbeeld ook luxe jachten en landgoederen in hun portefeuille. ONES Realty Group heeft kantoren in Marbella (Spanje), Dubai en heeft onlangs een derde vestiging geopend op Ibiza.

Loopbaan

Voordat Nadine Dijkman zich specialiseerde in de aan- en verkoop van vastgoed, heeft zij elders werkervaring opgedaan. Zo is ze bijvoorbeeld sales manager voor medische apparatuur geweest en is ze leidinggevende geweest in de ouderenzorg. Ook heeft ze haar MBA afgerond. Toen Dijkman van Nederland naar Marbella verhuisde ging ze aan de slag bij een makelaarskantoor. Na kort werkervaring op te hebben gedaan, besloot Dijkman zelf de sprong in het diepe te wagen en richtte ze haar eigen makelaarskantoor op. “Het was spannend om voor mezelf te beginnen, maar het is één van de beste beslissingen geweest die ik ooit heb gemaakt”, aldus Nadine Dijkman. “Het is ongelooflijk wat we in een paar jaar voor elkaar hebben gekregen. Onlangs hebben we een derde locatie geopend, op Ibiza dit keer. Daar ben ik wel trots op. Daarnaast staan er in de nabije toekomst veel leuke projecten op de planning, waaronder projecten in Nederland.”

Weet wat er speelt

Nadine Dijkman is een bezige bij die gedurende de week veel aan het reizen is. “Doordat we onder andere in Marbella, op Ibiza en in Dubai klanten bedienen, ben ik zelf ook veel aan het reis. Ik vind het belangrijk om te weten wat er in mijn bedrijf speelt.” De vraag wat Nadine Dijkman graag in haar vrijetijd doet beantwoord ze lachend: “Vrijetijd? Die heb ik amper. Privé zijn we bezig een aantal villa’s te renoveren. Dat is erg leuk om te doen. Daarnaast probeer ik zo veel mogelijk tijd te investeren in mijn familie en vrienden om samen leuke herinneringen te maken.”

Toekomst en drijfveren

Het leukste aan haar baan vindt Dijkman het werken met verschillende mensen en het in aanraking komen met veel verschillende culturen. “De locaties waar wij gevestigd zijn, zijn internationaal gezien aantrekkelijke plaatsen. In mijn werk spreek ik veel met internationals die elk eigen wensen hebben. Aan mijn team en mij de taak om tussen de zinnen door te lezen waar een klant daadwerkelijk naar op zoek is.” De toekomstvisie van Nadine Dijkman verschilt niet veel met haar huidige visie. “Ik wil kwalitatief hoogwaardig werk leveren aan een selecte groep investeerders en klanten.” Door hard te werken en nooit op te geven hoopt Dijkman dit doel te bereiken.

Terug naar boven