Leo Houkamp

Leo Houkamp is een succesvolle ondernemer in hart en nieren. Hij is oprichter, eigenaar en directeur van een tv- productiebedrijf. Ook is hij auteur van de ondernemersboeken: ‘Ontdek je succesfactor’ en ‘Succes in 7 stappen’.

TV Media Partners

In 2011 heeft Leo Houkamp zijn productiehuis opgericht. Deze heeft nauwe banden met zowel RTL en SBS6. Zo produceert hij voor deze zenders de tv-programma’s Business Plus, Goed Gezond Gelukkig, ‘Shopping & Lifestyle, ‘ en ‘Altijd Jong’. Vanuit het centrum van Rotterdam runt hij zijn productiehuis en Studio Schouwburgplein. Een studio van maar liefst vierhonderd vierkante meter, die vaak het decor vormt voor diverse tv-programma’s. Zo zijn de tv-programma’s Business Plus, Goed Gezond Gelukkig en Shopping & Lifestyle hier opgenomen. Tevens verhuurt hij de studio aan derden die een seminar of eigen tv-programma willen opnemen.

Hotels

Leo Houkamp staat aan het roer van twee Rotterdamse hotels die beiden midden in de stad gevestigd zijn, waaronder Grand Hotel Central. De hotels van Leo Houkamp kenmerken zich door een goede prijs-/kwaliteitverhouding met uitstekende service.

Leo’s Borrel

Sinds 2013 organiseert Leo Houkamp ‘Leo’s Events’ voorheen bekend als de ‘Leo’s borrel’. Dit is een exclusieve en luxe borrel op de vrijdagavond voor hoogopgeleide dertigplussers. Voorgaande edities zijn gehouden in Villa Thalia en Grand Hotel Central in Rotterdam. ‘Leo’s Events’ is absoluut ‘the place to be’ voor dertigplussers die willen netwerken en genieten van een cocktail in een ontspannen sfeer met goede muziek. Op vrijdag 21 september wordt het vijfjarig jubileum van de ‘Leo’s Events’ groots gevierd in combinatie met een Luxury Lifestyle Fair in de populaire eventlocatie De Doelen in Rotterdam.

Privé

Leo Houkamp is een geboren en getogen Rotterdammer. Hij groeide op in een gezin waar zeven jongens werden geboren. Zijn ambitie om ondernemer te worden zat al van jongs af aan in zijn DNA. Nog steeds is hij bezig met het bedenken van nieuwe concepten en het uitrollen van door hem bedachte ideeën. In zijn vrije tijd schrijft hij graag. Hij is auteur van de ondernemersboeken ‘Ontdek je succesfactor’ en ‘Succes in 7 stappen’.

Leo is een gedreven en gedisciplineerde man met een grote interesse voor het thema anti-aging. Hij blogt graag over de enorme ontwikkelingen die zich op anti-aging gebied voor doen. In zijn tv-programma Altijd Jong komen alle elementen over altijd jong blijven terug. Hij maakte zelfs de reportage ‘Stop Veroudering & Blijf Altijd Jong’ met experts, zoals wetenschapper en medisch onderzoeker Aubrey de Grey, arts en wetenschapsjournalist Kris Verburgh, auteur van het boek ‘ Check je houdbaarheid’ Pim Christiaans, verjongingscoach Jesse van der Velde en hoogleraar interne geneeskunde Andrea Maier.
Leo zijn interesseveld in anti-aging reikt zo ver dat hij voornemens is zijn eigen anti-aging instituut op te richten dat gebaseerd is op de laatste wetenschap op dit gebied. Daarnaast bestaan zijn hobby’s uit lezen en sporten.