Leo Houkamp

Leo Houkamp is een succesvolle ondernemer in hart en nieren. Hij is oprichter, eigenaar en directeur van het tv-productiebedrijf TV Media Partners. Ook is hij auteur van de ondernemersboeken: ‘Ontdek je succesfactor’ en ‘Succes in 7 stappen’.

TV Media Partners

In 2011 heeft Leo Houkamp zijn video-productiehuis opgericht. Deze heeft nauwe banden met zowel RTL als SBS6. Zo produceert hij voor deze zenders bijvoorbeeld de tv-programma’s ‘Altijd Jong’, ‘Shopping & Lifestyle’ en het doe-het-zelf-klusprogramma genaamd ‘Verbouwingtrends’. Naast televisieprogramma’s is TV Media Partners gespecialiseerd in het maken van bedrijfsfilms, het creëren van online content en het filmen met drones.
Vanuit het centrum van Rotterdam runt Leo Houkamp zijn productiehuis en Studio Schouwburgplein. Een studio van maar liefst vierhonderd vierkante meter, die vaak het decor vormt voor diverse tv-programma’s. Tevens verhuurt hij de studio aan derden die een seminar of eigen tv-programma willen opnemen.

Hotels

Leo Houkamp staat aan het roer van twee Rotterdamse hotels die beiden midden in de stad gevestigd zijn. Tevens heeft Houkamp een hotel in Phuket, Thailand, waar hij ook zelf graag een aantal vakantiedagen spendeert. De hotels van Leo Houkamp kenmerken zich door een goede prijs-kwaliteitverhouding met uitstekende service.

Leo’s Borrel

Sinds 2013 organiseert Leo Houkamp met ‘Leo’s Events’ de ‘Leo’s borrel’. Dit is een exclusieve en luxe borrel op de vrijdagavond voor hoogopgeleide dertigplussers. Voorgaande edities zijn gehouden in Villa Thalia en Grand Hotel Central in Rotterdam. ‘Leo’s Borrel’ is absoluut ‘the place to be’ voor dertigplussers die willen netwerken en genieten van een cocktail in een ontspannen sfeer met goede muziek.

Privé

Leo Houkamp is een geboren en getogen Rotterdammer. Hij groeide op in een gezin waar zeven jongens werden geboren. Zijn ambitie om ondernemer te worden zat al van jongs af aan in zijn DNA. Nog steeds is hij bezig met het bedenken van nieuwe concepten en het uitrollen van door hem bedachte ideeën. In zijn vrije tijd schrijft hij graag. Zo heeft hij twee boeken geschreven en houdt hij een blog bij.

Anti-aging

Leo is een gedreven en gedisciplineerde man met een grote interesse voor het thema anti-aging. Hij blogt graag over de enorme ontwikkelingen die zich op anti-aging gebied voor doen. In zijn tv-programma ‘Altijd Jong’ komen alle elementen over altijd jong blijven terug. Hij maakte zelfs de reportage ‘Stop Veroudering & Blijf Altijd Jong’ met experts, zoals wetenschapper en medisch onderzoeker Aubrey de Grey, arts en wetenschapsjournalist Kris Verburgh, auteur van het boek ‘ Check je houdbaarheid’ Pim Christiaans, verjongingscoach Jesse van der Velde en hoogleraar interne geneeskunde Andrea Maier. Leo zijn interesseveld in anti-aging reikt zo ver dat hij voornemens is zijn eigen anti-aging instituut op te richten dat gebaseerd is op de laatste wetenschap op dit gebied.

Terug naar boven