Ben Vos

Ben Vos geeft als vastgoedconsultant advies aan het management van meerdere vastgoedinvesteerders in het Midden-Oosten bij het aankopen van nieuwe beleggingsobjecten.

Onroerend goed

Als student werkte Ben Vos voor aannemers en projectontwikkelaars en leert hierdoor de vastgoedbranche kennen. Ook zijn neef werkte als makelaar en dat sprak hem wel aan. Tijdens zijn studie Commerciële Economie ontstaat dan ook de ambitie om later als ondernemer in het onroerend te starten. In 1982 studeert Ben Vos af aan de HEAO in Sittard en een jaar later begint hij met Vos Investment Groep. Hij richt zich op het beleggen in winkels, kantoren en woningen in Nederland en Duitsland.

Sinds een aantal jaar is Ben Vos actief in het Midden-Oosten. Hij draagt alternatieve investeringen in het onroerend goed in Europa aan, aan vastgoedinvesteerders in Oman, Qatar, Dubai, Abu Dhabi en Saoedi Arabië. Als consultant geeft hij strategisch advies aan het management van deze vastgoedinvesteerders.

In 2016 heeft Ben Vos met Vos Investment Groep meerdere fondsen kunnen verkopen met meer dan het geprognotiseerde rendement voor de investeerders. Dit wil hij op internationaal niveau professioneel gaan opzetten in 2019 en 2020. Om op grote schaal te kunnen ontwikkelen in samenwerking met buitenlandse investeerders, zal Ben Vos ook gebruik gaan maken van de expertise van de Vos Investment Groep en haar netwerk.

Persoonlijk

Ben Vos (7 maart 1960) groeit op in het Limburgse Beek. Hij studeert in Sittard en runt zijn vastgoedonderneming vanuit Maastricht. Sinds 2017 woont hij in Dubai om daar zijn business verder uit te bouwen.

Ben Vos is vader van twee dochters, die nu 17 en 22 jaar zijn. Zijn oudste dochter studeert in Londen en woont nu tijdelijk ook in Dubai om het bedrijf van haar vader te ondersteunen en ervaring op te doen. Ben Vos sluit niet uit dat zijn dochters ook het onroerend goed in zullen stappen.

De hobby’s van Ben Vos bestaan uit reizen, yachting, architectuur en culinair eten. Dit laatste doet hij graag in Maastricht. Sporten doet hij de laatste tijd wat minder, maar vroeger heeft hij op hoog niveau gehandbald en is Vos Investment Groep hoofdsponsor geweest van ‘De Lions’ in Limburg, die ook Nederlands Kampioen zijn geworden.

Terug naar boven