Jonald Bouwhuis

Jonald Bouwhuis begon zijn carrière bij verschillende bedrijven en belande vervolgens in de horeca, hier wist hij zich op te werken en uiteindelijk rolde hij het vastgoed in. Hij is eigenaar van het vastgoedbedrijf Bouwhuis Groep in Apeldoorn.

Loopbaan

Jonald Bouwhuis heeft altijd de ambitie gehad om te gaan ondernemen, waarin maakte hem niet zoveel uit. Om uit te zoeken waar zijn interesses liggen, heeft hij verschillende banen gehad, onder andere als taxichauffeur, productiemedewerker, elektromonteur en afwasser in de horeca. Toen hij begon met werken in de horeca, groeide hij door tot pannenkoekenbakker en vervolgens werd hij bedrijfsleider. De horeca sprak hem wel aan en binnen korte tijd was Jonald Bouwhuis in het bezit van veertien horecazaken, zoals discotheken, grand cafés, restaurants en hotels.

Ontroerend goed

Een van de hotels die hij had verkocht hij aan vastgoedbeleggers. Hij verdiende een bedrag waar hij in de horeca drie jaar voor moest werken, dus besloot hij panden te gaan opkopen om weer te verkopen. Jonald Bouwhuis wilde snel een bepaalde niveau binnen het ontroerend goed bereiken. Daarom organiseerde hij een evenement waarbij hij de vrouwen van verschillende vastgoedbazen uitnodigde op Paleis het Loo. Normaal werden partners niet uitgenodigd, dus dat trok mensen aan. Jonald Bouwhuis nodigde tevens vastgoedjournalisten en media uit en hij zorgde voor bekende gastsprekers. Het evenement werd een succes en zorgde voor individuele afspraken met de vastgoedbazen. Hiermee zorgde Jonald Bouwhuis ervoor dat hij binnen korte tijd een netwerk opbouwde. In de vastgoedwereld is het namelijk minder van belang wie je bent, maar is het belangrijk wie je kent. Hedendaags is Jonald Bouwhuis bezig met woningprojecten waarin kantoorpanden worden opgekocht en worden verbouwd tot zelfstandige woningen met verschillende faciliteiten die starters op de woningmarkt de kans geeft om voor een redelijke prijs te huren. Ook is hij bezig met vastgoedprojecten voor ouderen. Het maatschappelijk aspect is van groot belang voor Jonald Bouwhuis, hij vindt namelijk dat de kwaliteit die op dit moment geleverd wordt, bepalend is voor de toekomst.

Boek

Jonald Bouwhuis heeft twee boeken geschreven, het eerste boek “Het komt vast goed”, heeft een dubbele betekenis. Het gaat over vastgoed, maar ook over positiviteit; als je de juiste instelling hebt, dan komt het goed. Het boek beschrijft de jonge jaren van Jonald Bouwhuis, hoe hij zijn loopbaan heeft ervaren in de horeca en vervolgens in het vastgoed terecht is gekomen. In zijn tweede boek “In alle bouwstaten” met ondertitel “Doorgaan waar anderen opgeven”, beschrijft hij hoe hij als vastgoedondernemer terecht komt in de financiële crisis en hoe hij hieruit is gekomen.

Privé

Jonald Bouwhuis (4 juni 1962) wordt geboren in Deventer. Het grootste gedeelte van zijn jeugd brengt hij door in Apeldoorn. Zijn zoon zit ook in het bedrijf en zijn dochter studeert nog. Zijn hobby’s bestaan uit sporten en motorrijden, hij rijdt dan ook graag op zijn Harley Davidson.

Terug naar boven