Hans van Dijk

Hans van Dijk is geboren en getogen in Haarlem en heeft hier ook de middelbare school afgemaakt. Al op zijn zestiende, na de middelbare school in Haarlem begon Hans van Dijk met werken. Hij startte als supermarktmedewerker en heeft zich binnen korte tijd opgewerkt naar supermarktmanager. Vanaf dat moment stond vast dat de kwaliteiten van Hans van Dijk liggen bij leidinggeven, advies geven, plannen en gestructureerd kunnen werken. Deze kwaliteiten heeft hij dan ook goed gebruikt in zijn verdere carrière.

Vastgoed

In 2006 richtte Hans van Dijk Hakinejo Vastgoed B.V. op. Hakinejo Vastgoed was gespecialiseerd in de ontwikkeling, bouw, verkoop en verhuur van (vakantie)woningen op of bij een golfbaan. Hiermee ontstond de interesse voor de vastgoedbranche, maar ook zijn liefde voor de Caribbean. Want in zijn carrière na Hakinejo heeft Hans van Dijk gewerkt als sales- en marketingdirecteur bij een vastgoedbedrijf waarbij hij verantwoordelijk was voor de sales- en marketingactiviteiten voor verkoopprojecten van vastgoed in Nederland en in de Caribbean. Vervolgens heeft hij voor een dochtermaatschappij van ditzelfde bedrijf als director operations gewerkt. Hier was hij verantwoordelijk voor de bouw van 45 villa’s op Curaçao.

Op dit moment is Hans van Dijk senior consultant bij BizzAdvice. Hij adviseert, ondersteunt en begeleidt bedrijfsprocessen. Ook is hij directeur van De Beheermakelaar in Almere en bemiddelt hij in de aan- en verkoop en de aan- en verhuur van woningen. Tevens bemiddelt hij met De Beheermakelaar in hypotheken en verzorgt de verkoop van recreatiewoningen.

Persoonlijk

In zijn vrije tijd houdt Hans van Dijk van reizen, waarbij de Caribbean en Bali zijn favoriet zijn. Hij woont in Almere, samen met zijn vrouw en twee kinderen, een zoon en een dochter. Vanaf zijn achttiende is Hans van Dijk actief in verschillende verenigingen, kerken en de politiek. Op dit moment is hij fractiesecretaris en voorzitter van de ChristenUnie Almere. Omdat Hans van Dijk zich enorm heeft ingezet op basis van vrijwillige diensten, is hij in 2001 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Terug naar boven